ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  Στo ενδεχόμενο που θέλετε να κάνετε αλλαγή,  το stylemattersonline.gr σας δίνει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσετε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί . Διευκρινίζεται ότι το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή. Επίσης, δεν πρέπει να έχει σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.  Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύουν οι ετικέτες το προϊόν ακριβώς όπως το παραγγείλατε αλλά και η απόδειξη λιανικής που σας απεστάλη με την παραγγελία σας. Σημειώνεται πως χωρίς το καρτελάκι ή την απόδειξη ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή.

  Η επιστροφή/ αντικατάσταση προϊόντων, γίνεται δεκτή από το κατάστημά μας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος.

  Τα έξοδα της επιστροφής αφορούν τον πελάτη και συγκεκριμένα σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή που αγοράστηκε το προϊόν την ημέρα της αγοράς του.   Σε ό,τι αφορά την χρέωση των μεταφορικών, τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας από το stylemattersonline.gr επιβαρύνει τον πελάτη και πραγματοποιείται μόνο με την ταχυδρομική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε και πραγματοποιήθηκε η παραγγελία. Αν γίνει αποστολή του δέματος  με διαφορετική ταχυδρομική εταιρία από αυτή που το παραλάβετε, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε αξεσουάρ, μαγιώ κι εσώρουχα  για λόγους υγιεινής.

Στα εκπτωσιακά  προϊόντα ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά ΜΟΝΟ αλλαγή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

  ΔΕΝ  γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αγορες που πραγματοποιούνται σε περίοδο Black Friday,Cyber Monday ή σε περίοδο εκπτωσιακών Bazaar.

Η επιστροφή χρημάτων, ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία : Σε παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί με κάρτα ,το ποσό θα επιστρέφεται στην ίδια κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά .Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή χρημάτων  θα πραγματοποιείται με κατάθεση σε τράπεζα. Σε  περίπτωση  μεταφοράς χρημάτων από τράπεζα σε  όμορη τράπεζα, δεν υπάρχει κόστος. Σε περίπτωση όμως  αποστολής εμβάσματος, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την διαδικασία αλλαγών – επιστροφών επικοινωνείτε μαζί μας στο  info@Stylemattersonline.gr.

Σημειώνεται πως  ο  πελάτης έχει διαβάσει και κατανοήσει τους όρους πριν προχωρήσει σε αγορά.